Lid worden?

Personen die lid willen worden van Voetbalvereniging Woudrichem kunnen het inschrijfformulier invullen. Lid worden kan vanaf de vijfjarige leeftijd. Op het formulier (onderaan deze pagina) staan de voorwaarden vermeld en waar je dit formulier kunt inleveren.

Adreswijzigingen en overige wijzigingen dienen schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven aan de ledenadministratie:

Ledenadministratie (Christel Borg)
Middelvaart 1C
4285 WS Woudrichem
ledenadministratie@vvwoudrichem.nl

De opzeggingstermijn voor niet-spelende leden is minimaal één maand voor het einde van een kwartaal. De opzeggingstermijn voor spelende leden is minimaal één maand voor het einde van een verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Bij tussentijdse opzegging dient de contributie voor het hele lopende verenigingsjaar te worden voldaan. De voetbalvereniging heeft die verplichting namelijk ook naar de KNVB toe. Opzegging dient schriftelijk of per mail te gebeuren.

De tarieven voor de contributie zijn als volgt:

·         Mini’s en pupillen t/m 12 jaar (KNVB-lid): € 9,50 per maand

·         Junioren tot 18 jaar (KNVB-lid): € 11,00 per maand

·         Senioren vanaf 18 jaar (KNVB-lid): € 14,25 per maand

·         Rustende leden met stemrecht (KNVB-lid): € 5,75 per maand

·         Rustende leden zonder stemrecht (donateur): € 5,00 per maand

Het inschrijfgeld voor spelende leden bedraagt € 10,- en is eenmalig.

LET OP!!! U dient de privacy-verklaring en het inschrijfformulier tegelijkertijd ingevuld en ondertekend in te leveren. Zonder de getekende privacy-verklaring is aanmelden niet mogelijk!

Download inschrijfformulieren:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!