Nieuws

Nieuws

Langere levertijden SD Sportswear

Gisteren, 19 oktober 22:30  Ook SD Sportswear heeft last van de mondiale transport problelemen.meer »

10x gelezen

27-10 weer bingo avond bij vvWoudrichem

14 oktober 22:00  Op woensdag 27 oktober organiseert de activiteiten commissie van de vvWoudrichem weer een gezellige bingo avond. Aanvang 20:00 uur Plaats: Kantine vvWoudrichem Gezellig weer met zijn allen daar doen we het voor Dus wees alle welkom tot dan

265x gelezen

Presentatiegids 20-21

14 oktober 18:15  De nieuwe presentatiegids is vanaf nu ook online te lezen.meer »

180x gelezen

Ledenmutaties

8 oktober 11:15  Vanuit de vereniging wordt er regelmatig informatie gestuurd naar onze leden. Dit gaat via allerlei kanalen: clubkrant, website, groepapps, mail en soms zelfs per post (verspreiding van de clubkrant bijvoorbeeld). Het is daarom belangrijk dat wij over je juiste contactgegevens beschikken.meer »

102x gelezen

Lid van de Rabobank - steun onze vereniging

4 oktober 19:00  Wij doen ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport meer »

236x gelezen

Algemene vergadering voor leden van vv Woudrichem

3 oktober 17:30  Op maandag 15 november 2021 om 20.00 uur zal de algemene vergadering (A.V.) worden gehouden in de kantine van vv Woudrichem. Uiteraard zijn, namens het bestuur, alle leden van vv Woudrichem hiervoor uitgenodigd. Het bestuur

77x gelezen

Kantine vooralsnog alleen toegankelijk voor afhalen

23 september 15:15  N.a.v. de nieuwe regelgeving omtrent de coronacheck in de horeca die vanaf 25-9 effectief wordt heeft het NOC*NSF een aangepast protocol op haar website geplaatst.meer »

227x gelezen

Grote Clubactie 2021

14 september 22:45  Aanstaande zaterdag 18 september gaat de Grote Clubactie weer van start! Jeugdleden van vv Woudrichem zullen u gaan vragen loten te kopen á € 3, waarvan 80% van de opbrengst naar onze jeugdafdeling gaat. Er worden onder andere materialen, doelen en ballen van gekocht en activiteiten mee georganiseerd.meer »

58x gelezen

Nieuwe Stormvogel is uit

1 september 20:15  Een nieuwe editie van ons prachtige clubblad 'De Stormvogel is uit. meer »

164x gelezen

Woudrichem op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

9 juli 12:15  Erwin van Breugel wordt tóch geen hoofdtrainer van Woudrichem. De Brabander heeft deze aanstelling afgezegd omdat hij fulltime aan de slag kan bij de KNVB. Van Breugel zou begin augustus aan de slag gaan op het Bolwerk. Maar het loopt anders. Onlangs kreeg Van Breugel een mooi aanbod om fulltime aan de slag te gaan bij de KNVB. De man uit Schijndel wil deze kans niet laten schieten, heeft hij onze club laten weten. Het bestuur is met de trainer nog in gesprek over de formele afhandeling. Uiteraard gaan we naarstig op zoek naar een nieuwe technische man. Haast is geboden, want over vier weken start de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen

933x gelezen

Indeling jeugdelftallen seizoen 2021-2022

16 juni 19:30  De Technische commissie heeft de indeling van de jeugdelftallen voor het seizoen 2021-2022 rond. Hieronder het resultaat; (vanwege privacy wetgeving zijn alleen de voornamen vermeld)meer »

660x gelezen

Nieuwe trainer JO19

11 juni 0:00  Voor het aankomende seizoen hebben we in Jacques Sas een nieuwe trainer gevonden voor ons oudste jeugdteam binnen de vereniging. We zijn verheugd dat Jacques met zijn vele jaren ervaring en altijd gezellige en vlotte babbel, een steentje bij wilt dragen aan de door ons opgezette weg met de jeugd.  Graag wensen we Jacques dan ook enorm veel plezier en succes met zijn nieuwe team.

404x gelezen

Barpersoneel gezocht

8 juni 11:00  Wil jij een leuke bijbaan en tegelijkertijd de voetbalvereniging Woudrichem helpen, dan is dit je kans. We zijn dringend op zoek naar barpersoneel die op zaterdagmiddag (vanaf 13.00 uur) ons gezellige team willen versterken. We zoeken mensen voor de friet/visverkoop (vanaf 13 jaar) en voor de bar. (vanaf 17 jaar) Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Vanzelfsprekend staat er een leuke financiële vergoeding tegenover. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact op met Ally Verhouden (06-42182997, alleen na 17.00 uur) v.v. Woudrichem

546x gelezen

UITZWAAIWEDSTRIJD

8 juni 8:30  Waar het Nederlands elftal afgelopen zondag een uitzwaaiwedstrijd had in Enschede doet het eerste van Woudrichem dit zaterdag 3 juli dunnetjes over. meer »

345x gelezen

Wat is Hemelsvaartdag zonder gebakken vis?

10 mei 8:30  Aankomende donderdag is het weer Hemelvaartsdag. Voor vele mensen een normale vrije dag, maar voor de mensen uit Woudrichem toch wel een vrije dag met een gouden randje. Op deze dag staat namelijk het jaarlijkse kampioenschap Visbakken gepland. Een dag waar de mensen uit Woudrichem en omgeving kunnen genieten van een heerlijk visje. Helaas vanwege Covid-19 kan dit evenement voor de tweede keer geen doorgang vinden.meer »

396x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!