Nieuws

Nieuws

Koningsspelen bij vv Woudrichem

Gisteren, 11 april 20:45  Op zaterdag 24 april as. organiseert de activiteitencommissie van onze vereniging, i.s.m. Aljan Dekker, de koningsspelen op het Bolwerk. Wil je meedoen geef je dan, uiterlijk 16 april as., op bij je trainer.meer »


Üsküdar weer open!

8 april 9:30  Het was even schrikken half januari. Ineens was onze favoriete shoarmatent dicht, Üsküdar, trouw sponsor van onze club en adverteerder in onze clubkrant De Stormvogel. Een paar weken ervoor had hun pand nog een schitterende nieuwe voorgevel gekregen en was binnen een en ander opgeknapt. Opeens was daar die dichte deur met een klein briefje. Wat was er aan de hand? meer »


Peet naar Almkerk

6 april 9:15  Ons erelid Peet Kilwinger is momenteel noodgedwongen inwoner van Almkerk. meer »


Gezocht: Trainer JO17

24 maart 11:15  vv Woudrichem is op zoek naar een nieuwe trainer voor de JO17.meer »


In memoriam: Martin Ruis

19 maart 11:15  Afgelopen woensdag is helaas veel te vroeg overleden ons lid Martin Ruis. meer »


⚽️ SNEAK PREVIEW ⚽️

17 maart 21:45  De nieuwe merchandisinglijn van Voetbalvereniging Woudrichem is onderweg! meer »


Prima dag Fun-training / Individueel mixtoernooi(video)

11 maart 20:15  Onder het genot van een lekker zonnetje is onze jeugd 0p zaterdag 20 maart weer druk in de weer geweest!meer »


Gezocht: Trainer JO19

7 maart 11:00  vv Woudrichem is op zoek naar een nieuwe trainer voor de JO 19.meer »


Update regels ivm coronavirus

27 februari 18:00  Zoals waarschijnlijk wel bekend heeft het kabinet de afgelopen week enige versoepelingen betreffende de coronaregels aangekondigd. Ook voor onze vereniging geeft dat eindelijk wat meer ruimte;meer »


UPDATE: Footgolf voor de jeugd groot succes (video)

27 februari 15:00  Het moest een keer worden uitgesteld vanwege de sneeuw maar op 27-2 jl. was het dan tocht zover, het footgolf toernooi bleek een groot succes waarvoor de organisatie en vrijwilligers dan ook veel complimenten kregen. meer »


In memoriam Herman van Hassel

20 februari 20:00  Geschokt en verdrietig zijn we door het nieuws dat vrijdagavond Herman van Hassel is overleden. meer »


Succesvolle dag op Bolwerk in beeld

1 februari 22:30  Nagenieten van een mooie (en koude) dag op het Bolwerk! 125 kinderen, verdeeld over 5 groepen speelden vandaag een fun training of mix toernooi op de club.meer »


Erwin van Breugel nieuwe hoofdtrainer v.v. Woudrichem

17 december 12:15  Met ingang van het nieuwe seizoen 2021/2022 is Erwin van Breugel de nieuwe hoofdtrainer van vv Woudrichem, Erwin is de afgelopen jaren o.a. actief geweest als ass. coach van RKC 1 met als hoogtepunt de promotie naar de eredivisie. Daarnaast is Erwin hoofdcoach geweest bij oa. ‘t Zand en Blauw Geel 38. Namens het bestuur heten wij Erwin van harte welkom binnen onze mooie vereniging. Hanno de Joode Voorzitter vv Woudrichem.


Uitslag grote clubactie

14 december 22:30  De uitslag van de grote clubactie is bekend.meer »


Jeugdbeleidsplan vv Woudrichem

13 december 17:30  vv Woudrichem heeft een (nieuw) jeugdbeleidsplan opgesteld en presenteert dat hierbij op deze website.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!