Nieuws - v.v. Woudrichem

Nieuws

Nieuws

Final League toernooi. Kom je ook!

5 juni 20:45  KNVB en ING introduceren iets nieuws: Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws: V.V. Woudrichem is toernooi locatie voor de allereerste editie van deze Final League. Op zaterdag 10 juni 2023 zullen in totaal zo’n 45.000 meiden de Final League spelen op verenigingen door het hele land. 5 MO17 teams, waaronder onze eigen kampioenen spelen op het Bolwerk hun Final League. meer »

35x gelezen

Indeling Zomeravond Mixtoernooi 2023

5 juni 13:30  Beste leden, De indeling van het zomeravondvoetbal is bekend en we zullen aanstaande donderdag 15 juni van start gaan. We spelen 7 tegen 7, inclusief keeper. Verder nog de volgende mededelingen: Thuisspelende team draagt de hesjes Kleedkamers 4, 5 en 6 zijn geopend voor omkleden en/of douchen In en bij de kleedkamers mag geen alcohol gedronken worden, dit mag uiteraard wel op het terras bij de kantinemeer »

202x gelezen

MO17 kampioen na zenuwslopende wedstrijd

1 juni 23:00  Met zenuwachtige en gespannen koppies stonde de meiden van onze MO17 al ruim een uur voor aanvang van de wedstrijd te wachten bij de kleedkamers. Vanavond moest het gebeuren. Na de knappe en zwaar bevochten zege op Charlois in Rotterdam van afgelopen zaterdag hadden ze vanavond de kans het kampioenschap in de 2e klasse te behalen.meer »

704x gelezen

Afscheid van 5 selectiespelers

28 mei 8:45  Op zaterdag 27-5 jl. is, na de prachtige overwinning op GRC-14, afscheid genomen van een vijftal spelers van ons 1e elftal. Yoeri Duyzer, Nick van Giessen, Harjo Ruis, Mark van Bavel en Casper van Kleef zullen om diverse redenen in het komend seizoen geen deel meer uitmaken van selectie van ons 1e elftal. De jongens werden bedankt voor hun jarenlange inzet en bijdrage aan de behaalde resultaten. Uit handen van Wilty Schaap ontvingen ze uiteindelijk een mooie herinnering. Hieronder de foto’s. meer »

197x gelezen

Actie 2 voor nieuwe inrichting kantine

11 mei 18:15  Terug van weggeweest: “SCHIJT JE RIJK!🐄 Op zaterdag 17 juni zal tijdens de afsluitdag dit spektakel plaatsvinden! Het is heel simpel; koop een lot voor €5 voor een betreffend vak op het eerste veld en dan is het wachten…waar zal de koe zijn vlaai neerleggen?! Is dat op jouw vak? Dan win je een reischeque ter waarde van €250 van het Woerkums Reisbureau! Naast de hoofdprijs zijn er deze middag ook diverse andere prijzen te winnen! Koop je lot in de kantine bij Mart, Ally of bij Kees van Vugt! meer »

224x gelezen

Afsluitdag 2023

9 mei 10:45  Op zaterdag 17 juni as. gaan we het seizoen weer met z'n allen afsluiten met onze jaarlijkse afsluitdag. Zorg dat je erbij bent en geef je op tijd op voor de altijd spannende 6 kamp en aansluitende BBQ.meer »

198x gelezen

Gebruik elektronische sigaret in kantine niet toegestaan

18 april 20:00  Al sinds 1 juli 2020 is het gebruik van een elektronische sigaret in openbare ruimtes verboden. Toch wordt er regelmatig geconstateerd dat bezoekers van onze kantine een elektronische sigaret gebruiken in onze kantine. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat dit NIET is toegestaan. Wij rekenen op jullie medewerking. Het bestuur.

414x gelezen

Trainer gezocht voor de vissekoppen

13 april 20:45  Komend seizoen zal de Vrouwen 1 van voetbalvereniging Woudrichem weer te vinden zijn op het Bolwerk. Na even weg te zijn geweest, zijn de enthousiaste dames er weer klaar voor! Er mist alleen nog één ding: een net zo enthousiaste train(st)er die ons twee keer in de week wil trainen en op zaterdag aanwezig kan zijn bij de wedstrijden. meer »

329x gelezen

Opschoning Bolwerk levert 8 zakken afval op

19 maart 20:45  De Landelijke Opschoondag bij v.v. Woudrichem zit er op. We hebben maar liefst 8 zakken afval verzameld. Bedankt voor jullie hulp vissekoppen🤍💚 #allesvoordevogel #landelijkeopschoondag Gr. Hannomeer »

132x gelezen

Tankens steekt onze JO8-1 en JO8-2 in het nieuw

1 februari 21:15  Onlangs werden onze beide JO8 elftalletjes verrast met prachtige spiksplinternieuwe tenues. De tenues zijn beschikbaar gesteld door Tankens uit Andel, een bedrijf dat dat sinds 1875 bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Uit handen van Wim Holster, bouwkundig tekenaar bij Tankens, mochten de spelertjes en speelstertjes de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Tankens, in de persoon van Wim Holster, werd vervolgens door onze voorzitter Hanno de Joode met een mooie bos bloemen bedankt voor zijn gulle bijdrage aan onze vereniging.meer »

219x gelezen

vv Woudrichem trainer Gerrie Schaap per direct vrij gesteld van werk

24 januari 11:30  Gerrie Schaap zal per direct niet meer de hoofdtrainer zijn van ons 1e elftal. Het bestuur heeft besloten de samenwerking stop te zetten en Bert Schouten tot het einde van het seizoen eindverantwoordelijk te maken voor het 1e team. Gerrie zou sowieso na dit seizoen vertrekken en dat wordt nu dus met een half jaar vervroegd.meer »

1216x gelezen

Nieuwe tenues Woerkum 4

13 december 13:45  Op zaterdag 10 december jl. heeft Woerkum 4 nieuwe tenues ontvangen. De gever ervan heeft afgezien van shirtreclame en daarvoor in de plaats is het logo van Support Casper zichtbaar.meer »

685x gelezen

Winnaars en uitslag Grote Clubactie 2022 zijn bekend

11 december 8:45  Winnaars en uitslag Grote Clubactie 2022 zijn bekend De uitslag van de Grote Clubactie 2022 is bekend! Jouw lotnummer vind je op het bankafschrift, bij de incasso van het lot. Je kunt op twee manier checken of er een prijs op je lot gevallen is: - via deze link: https://lotchecker.clubactie.nl/ - via dit pdf: Trekkingsuitslag_2022_GCA.pdf (clubactie.nl) meer »

334x gelezen

Freshlink BV steekt onze JO7-1 in het nieuw

20 november 19:45  Zaterdag 19 november jl. werd onze JO7-1 verrast met prachtige spiksplinternieuwe tenues. De tenues zijn beschikbaar gesteld door Freshlink BV, een bedrijf dat zich bezighoudt met het wereldwijd importeren en exporteren van topkwaliteit groenten en fruit. Uit handen van Algemeen Directeur Vincent Schoen mochten de spelertjes en speelstertjes de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Vincent werd vervolgens door onze voorzitter Hanno de Joode met een mooie bos bloemen bedankt voor zijn gulle bijdrage aan onze vereniging.meer »

301x gelezen

VV Woudrichem op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

16 november 21:15  Woudrichem gaat, voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 1e elftal. In goed overleg is besloten het contract met de huidige hoofdtrainer, Gerrie Schaap, na dit seizoen niet te verlengen. Vanzelfsprekend hebben zowel Gerrie alsook het bestuur vertrouwen in het verdere verloop van de huidige competitie waarbij het streven is om ons te handhaven in de tweede klasse. Het bestuur

525x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!