Nieuws - v.v. Woudrichem

Nieuws

Nieuws

Grote clubactie 2023 van start

22 september 21:30  Grote Clubactie 2023: koop een lot en steun de jeugdafdeling van de club! Vanaf zaterdag 23 september gaat de Grote Clubactie weer van start! De jeugdleden van vv Woudrichem komen bij u langs om loten te verkopen á € 3. Hiervan gaat 80% van de opbrengst naar onze jeugdafdeling! Er worden bijvoorbeeld doelen en ballen van gekocht en activiteiten van georganiseerd. meer »

132x gelezen

VV Woudrichem Erkend Leerbedrijf

19 september 19:30  Na een goed gesprek zal ook de komende vier jaar vv Woudrichem een SBB erkende vereniging zijn. Dit wil zeggen dat wij stage plaatsen aan kunnen bieden aan MBO Sport en Bewegen studenten op niveau 2,3 en 4. Denk hierbij aan het trainen/coachen van een team, ondersteunen bij trainingen of het doen van verschillende activiteiten binnen de vereniging.meer »

57x gelezen

UITNODIGING ALGEMENE VERGADERING VV WOUDRICHEM

15 september 12:00  Het bestuur van de v.v. Woudrichem nodigt alle leden uit tot het bijwonen van de Algemene Vergadering op maandag 30 oktober 2023 in de kantine van vv Woudrichem. Aanvang : 19.30 uur. meer »

596x gelezen

Nieuwe tenues voor JO14-2

13 september 19:45  Een nieuw voetbalseizoen en dat betekent voor de JO14-2 in een nieuw jasje. Op zaterdag 2 september droegen de jongens tijdens de eerste wedstrijd met trots hun nieuwe tenues. Deze tenues zijn gesponsord door Chiel en Annelies Pulle van CP Beplating. VV Woudrichem is er heel blij mee. Een foto met de sponsor hoort daar natuurlijk ook bij. CP beplating bedankt!meer »

338x gelezen

Aangepaste spelregels bij JO13 en MO13

20 augustus 21:00  Als vervolg op een door de KNVB gehouden pilot in het vorige seizoen gelden er komend seizoen aangepaste spelregels bij de JO13 en MO13. Hieronder een overzicht van de wijzigingen.meer »

136x gelezen

Het nieuwe tweede en meer...

10 augustus 20:30  Beste sport vrienden Helaas zijn we er dit jaar niet in geslaagd om een representatief tweede elftal te formeren. Door het wegvallen van een aantal eerste en tweede elftal spelers is de selectie momenteel te klein om twee volwaardige selectieteams in te schrijven voor de competitie.meer »

419x gelezen

Trekking actie "Schijt je rijk"

22 juni 16:00  Afgelopen weekend heeft de trekking van de actie “Schijt je rijk” plaatsgevonden. De opbrengst hiervan is voor de inrichting van de kantine. meer »

611x gelezen

Indeling jeugdelftallen seizoen 2023-2024

7 juni 9:30  De Technische commissie heeft de indeling van de jeugdelftallen voor het seizoen 2023-2024 rond. Hieronder het resultaat; (vanwege privacy wetgeving zijn alleen de voornamen vermeld)meer »

2500x gelezen

MO17 kampioen na zenuwslopende wedstrijd

1 juni 23:00  Met zenuwachtige en gespannen koppies stonde de meiden van onze MO17 al ruim een uur voor aanvang van de wedstrijd te wachten bij de kleedkamers. Vanavond moest het gebeuren. Na de knappe en zwaar bevochten zege op Charlois in Rotterdam van afgelopen zaterdag hadden ze vanavond de kans het kampioenschap in de 2e klasse te behalen.meer »

940x gelezen

Afscheid van 5 selectiespelers

28 mei 8:45  Op zaterdag 27-5 jl. is, na de prachtige overwinning op GRC-14, afscheid genomen van een vijftal spelers van ons 1e elftal. Yoeri Duyzer, Nick van Giessen, Harjo Ruis, Mark van Bavel en Casper van Kleef zullen om diverse redenen in het komend seizoen geen deel meer uitmaken van selectie van ons 1e elftal. De jongens werden bedankt voor hun jarenlange inzet en bijdrage aan de behaalde resultaten. Uit handen van Wilty Schaap ontvingen ze uiteindelijk een mooie herinnering. Hieronder de foto’s. meer »

450x gelezen

Gebruik elektronische sigaret in kantine niet toegestaan

18 april 20:00  Al sinds 1 juli 2020 is het gebruik van een elektronische sigaret in openbare ruimtes verboden. Toch wordt er regelmatig geconstateerd dat bezoekers van onze kantine een elektronische sigaret gebruiken in onze kantine. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat dit NIET is toegestaan. Wij rekenen op jullie medewerking. Het bestuur.

483x gelezen

Trainer gezocht voor de vissekoppen

13 april 20:45  Komend seizoen zal de Vrouwen 1 van voetbalvereniging Woudrichem weer te vinden zijn op het Bolwerk. Na even weg te zijn geweest, zijn de enthousiaste dames er weer klaar voor! Er mist alleen nog één ding: een net zo enthousiaste train(st)er die ons twee keer in de week wil trainen en op zaterdag aanwezig kan zijn bij de wedstrijden. meer »

652x gelezen

Opschoning Bolwerk levert 8 zakken afval op

19 maart 20:45  De Landelijke Opschoondag bij v.v. Woudrichem zit er op. We hebben maar liefst 8 zakken afval verzameld. Bedankt voor jullie hulp vissekoppen🤍💚 #allesvoordevogel #landelijkeopschoondag Gr. Hannomeer »

158x gelezen

Tankens steekt onze JO8-1 en JO8-2 in het nieuw

1 februari 21:15  Onlangs werden onze beide JO8 elftalletjes verrast met prachtige spiksplinternieuwe tenues. De tenues zijn beschikbaar gesteld door Tankens uit Andel, een bedrijf dat dat sinds 1875 bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Uit handen van Wim Holster, bouwkundig tekenaar bij Tankens, mochten de spelertjes en speelstertjes de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Tankens, in de persoon van Wim Holster, werd vervolgens door onze voorzitter Hanno de Joode met een mooie bos bloemen bedankt voor zijn gulle bijdrage aan onze vereniging.meer »

252x gelezen

vv Woudrichem trainer Gerrie Schaap per direct vrij gesteld van werk

24 januari 11:30  Gerrie Schaap zal per direct niet meer de hoofdtrainer zijn van ons 1e elftal. Het bestuur heeft besloten de samenwerking stop te zetten en Bert Schouten tot het einde van het seizoen eindverantwoordelijk te maken voor het 1e team. Gerrie zou sowieso na dit seizoen vertrekken en dat wordt nu dus met een half jaar vervroegd.meer »

1283x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!