Openingstijden kantine op zaterdag 15 juni as.

Gisteren, 12 juni 18:45  Op zaterdag 15 juni as. zijn er geen voetbal activiteiten op ons sportpark. Onze kantine is echter wel geopend. Vanaf 16:00 uur is een ieder weer welkom. Aansluitend zal om 20:00 uur ons darttoernooi beginnen.

Teams bekend voor Darttoernooi

5 juni 8:45  Op zaterdag 15 juni wordt er vanaf 20:00 uur weer een gezellig darttoernooi georganiseerd in de kantine op ons Bolwerk. Inmiddels zijn de deelnemende teams bekend. (zie onder) Aan alle deelnemers het vriendelijke maar ook dringende verzoek om op 15 juni om uiterlijk 19:15 uur aanwezig te zijn in onze kantine.meer »

Indeling en speelschema Mixtoernooi 2024

31 mei 13:30  Beste leden, De indeling van het zomeravondvoetbal is bekend en we zullen ditmaal spelen op 2 avonden: donderdag 13 juni en donderdag 20 juni. We spelen 7 tegen 7, inclusief keeper.meer »

MO17 voor het tweede jaar op rij kampioen

29 mei 15:45  Na het kampioenschap van vorig seizoen waar in de laatste wedstrijd met 14 doelpunten verschil gewonnen moest worden, was de uitdaging afgelopen zaterdag iets makkelijker. Er hoefde alleen gewonnen te worden maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan.meer »

In memoriam: Aad Borg

28 mei 12:30  Afgelopen zaterdag, 25 mei 2024, is ons lid Aad Borg overleden. Als speler stond Aad bekend als een talentvolle linksbuiten met een hard schot. Wij wensen Rita, Christel en Raymond, Ewout, Femke, Tijn en Daan heel veel sterkte de komende tijd. Aad is bijna 81 jaar geworden. Namens het bestuur en alle leden v.v. Woudrichemmeer »

HENK STOK NIEUWE TRAINER 2E ELFTAL

21 mei 20:30  De Technische Commissie is verheugd om te melden dat Henk Stok vanaf volgend seizoen de leiding krijgt over het tweede elftal. De ervaren trainer gaat samen met leider/grensrechter Stefhan van den Hill en verzorgster Jayne van Vuuren de zorg dragen over het “nieuwe” tweede. meer »

Gertjan Kant maakt de selectie van v.v. Woudrichem compleet

17 mei 13:15  Met de terugkeer van Gertjan Kant is de selectie van v.v. Woudrichem voor het seizoen 2024/2025 compleet. De 23-jarige speler, die zowel achterin als op het middenveld in de as uit de voeten kan, komt over van buurman GRC’14 en is geen onbekende binnen de vereniging. Zo heeft hij in de jongste jeugd al enkele seizoenen in het Woerkumse groen-wit gespeeld en was hij een aantal jaar terug ook één seizoen actief in het tweede elftal.meer »

Rommelmarkt v.v. Woudrichem

16 mei 10:00  Dit jaar wordt er weer een gezellige rommelmarkt gehouden op het Bolwerk bij voetbalvereniging Woudrichem.meer »

Selectienieuws

14 mei 20:30  Gebroeders Korving keren terug op het oude nest. V.V. Woudrichem is verheugd te melden, dat de geboren en getogen Woerkummers Lennart en Darryl Korving vanaf volgend seizoen terug keren op ’t Bolwerk. meer »

‘Onze’ Aart Vink kampioen visbakken

13 mei 20:45  Afgelopen Hemelvaartsdag was het weer zover, het jaarlijkse Woerkums kampioenschap visbakken. Aan deze jaarlijkse traditie deden deze keer 32 visbakkers mee. Nadat deze de gehele middag hun beste beentje voor hadden gezet werden na afloop de winnaars bekend gemaakt. Mensen die op zaterdagmiddag regelmatig een visje kopen bij Propjevol op ons Bolwerk wisten het natuurlijk al lang, volgens de jury kwam het beste gebakken poontje uit de pan van Aart Vink. Aart zorgt er inmiddels al 25 jaar voor dat bezoekers van ons Bolwerk rondom de thuiswedstrijden van ons eerste elftal een heerlijk gebakken visje kunnen verkrijgen. Wil je dit seizoen nog 1 keer genieten van een visje van de Woerkums kampioen visbakken kom dan zaterdag 18 mei as. naar het Bolwerk. En oh ja Aart, vanzelfsprekend namens de vereniging gefeliciteerd met je behaalde kampioenschap.

Werkzaamheden op het Bolwerk

29 april 19:30  Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, zijn we gestart met de verbouwing van de kleedkamers. Er liggen diverse rijplaten en andere zaken op en rond ons complex. We doen ons best om de overlast te beperken en rekenen op jullie begrip. De onderhoudsploeg

Technische commissie v.v. Woudrichem per direct actief.

8 maart 23:00  Vanaf heden wordt de technische commissie binnen onze vereniging vorm gegeven door drie nieuwe krachten.meer »

Acties voor inrichting kantine

20 februari 21:45  De kantine van voetbalvereniging Woudrichem wordt opgefrist! Daarom worden er verschillende acties opgezet. Zo is er recentelijk o.a. al speculaas verkocht en zijn er lege flessen ingezameld. Omdat de plannen rondom het opknappen van de kantine steeds meer vorm krijgen en we daarvoor nog steeds geld kunnen gebruiken staan er nog een aantal acties op stapel waarvan hieronder een overzicht.meer »

Pascal Smits nieuwe trainer vv Woudrichem.

27 januari 12:00  Vanaf het seizoen 2024/'25 is Pascal Smits de nieuwe hoofdtrainer van vv Woudrichem. De 32-jarige oefenmeester is geen onbekende op Het Bolwerk. In het verleden is Smits al werkzaam geweest bij vv Woudrichem als trainer van de JO-17. Recent was hij werkzaam als trainer van het 2e elftal van GRC'14.meer »

Nieuwe sponsor: Ester van Mourik

24 januari 12:00  We mogen een nieuwe bordsponsor verwelkomen! Ester van Mourik ontzorgt je volledig bij het reizen. Haar slogan: Jij pakt je koffer ik regel de rest.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!