Home - v.v. Woudrichem

Tankens steekt onze JO8-1 en JO8-2 in het nieuw

1 februari 21:15  Onlangs werden onze beide JO8 elftalletjes verrast met prachtige spiksplinternieuwe tenues. De tenues zijn beschikbaar gesteld door Tankens uit Andel, een bedrijf dat dat sinds 1875 bouwwerkzaamheden in alle voorkomende soorten realiseert. Uit handen van Wim Holster, bouwkundig tekenaar bij Tankens, mochten de spelertjes en speelstertjes de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Tankens, in de persoon van Wim Holster, werd vervolgens door onze voorzitter Hanno de Joode met een mooie bos bloemen bedankt voor zijn gulle bijdrage aan onze vereniging.meer »

vv Woudrichem trainer Gerrie Schaap per direct vrij gesteld van werk

24 januari 11:30  Gerrie Schaap zal per direct niet meer de hoofdtrainer zijn van ons 1e elftal. Het bestuur heeft besloten de samenwerking stop te zetten en Bert Schouten tot het einde van het seizoen eindverantwoordelijk te maken voor het 1e team. Gerrie zou sowieso na dit seizoen vertrekken en dat wordt nu dus met een half jaar vervroegd.meer »

Plaatsing zonnepanelen een feit

18 januari 21:30  Het is zover! Als bestuur kunnen wij met trots meedelen dat de plaatsing van de zonnepanelen een feit is. meer »

Nieuwe tenues Woerkum 4

13 december 13:45  Afgelopen zaterdag heeft Woerkum 4 nieuwe tenues ontvangen. De gever ervan heeft afgezien van shirtreclame en daarvoor in de plaats is het logo van Support Casper zichtbaar.meer »

Winnaars en uitslag Grote Clubactie 2022 zijn bekend

11 december 8:45  Winnaars en uitslag Grote Clubactie 2022 zijn bekend De uitslag van de Grote Clubactie 2022 is bekend! Jouw lotnummer vind je op het bankafschrift, bij de incasso van het lot. Je kunt op twee manier checken of er een prijs op je lot gevallen is: - via deze link: https://lotchecker.clubactie.nl/ - via dit pdf: Trekkingsuitslag_2022_GCA.pdf (clubactie.nl) meer »

Deadline clubkrant

5 december 9:30  De datum van de deadline voor de volgende editite van onze clubkrant staat op 1 januari.meer »

Freshlink BV steekt onze JO7-1 in het nieuw

20 november 19:45  Zaterdag 19 november jl. werd onze JO7-1 verrast met prachtige spiksplinternieuwe tenues. De tenues zijn beschikbaar gesteld door Freshlink BV, een bedrijf dat zich bezighoudt met het wereldwijd importeren en exporteren van topkwaliteit groenten en fruit. Uit handen van Algemeen Directeur Vincent Schoen mochten de spelertjes en speelstertjes de nieuwe tenues in ontvangst nemen. Vincent werd vervolgens door onze voorzitter Hanno de Joode met een mooie bos bloemen bedankt voor zijn gulle bijdrage aan onze vereniging.meer »

VV Woudrichem op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

16 november 21:15  Woudrichem gaat, voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een nieuwe trainer voor haar 1e elftal. In goed overleg is besloten het contract met de huidige hoofdtrainer, Gerrie Schaap, na dit seizoen niet te verlengen. Vanzelfsprekend hebben zowel Gerrie alsook het bestuur vertrouwen in het verdere verloop van de huidige competitie waarbij het streven is om ons te handhaven in de tweede klasse. Het bestuur

Mix-toernooi en funtraining weer groot succes (video)

30 oktober 12:30  Omdat er op 29 oktober geen programma voor onze jeugd was is er een mix-toernooi en funtraining georganiseerd voor onze jeugd. Mede door het mooie weer en de enorme opkomst was dit weer een groot succes. Aljan, Swen en alle helpende collega's en ouders bedankt.meer »

v.v. Woudrichem verduurzaamt! Wat betekent dit voor jou?

25 oktober 22:15  Het kan je niet ontgaan zijn. De afgelopen jaren is verduurzaming een steeds belangrijker thema aan het worden. Besparen op energie en kosten, slimmer omgaan met de mogelijkheden en bijdragen aan een groenere wereld. Ook als v.v. Woudrichem dragen we hier ons steentje aan bij. Dit is belangrijk voor zowel de toekomst van de club maar ook voor jullie als leden. meer »

De nieuwe presentatiegids staat online

24 oktober 19:15  De nieuwe presentatiegids is vanaf nu ook online te lezen.meer »

Rabo ClubSupport - bedankt voor jullie steun

14 oktober 17:00  Enige tijd geleden heeft de Rabo ClubSupport actie weer plaatsgevonden. Door jullie steun heeft dit wederom een leuk bedrag voor onze club opgeleverd. Zie hieronder het officiële bericht hierover wat we van de Rabobank hebben mogen ontvangen. meer »

Gebruik elektronische sigaret in kantine niet toegestaan

4 oktober 12:00  Al sinds 1 juli 2020 is het gebruik van een elektronische sigaret in openbare ruimtes verboden. Toch wordt er regelmatig geconstateerd dat bezoekers van onze kantine een elektronische sigaret gebruiken in onze kantine. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat dit NIET is toegestaan. Wij rekenen op jullie medewerking. Het bestuur.

Verhoogde kantineprijzen per 10-09-2022

8 september 23:30  Zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt is er sprake van een behoorlijke inflatie in Nederland. Hierdoor worden we ook bij vv Woudrichem geconfronteerd met verhoogde inkoopprijzen.meer »

Notulen Algemene Ledenvergadering online beschikbaar

29 augustus 22:45  Zoals afgesproken tijdens de laatste ledenvergadering zijn de notulen van de Algemene ledenvergadering nu online beschikbaar. Om er voor te zorgen dat deze alleen inzichtelijk zijn voor de leden van onze vereniging is het noodzakelijk dat u als lid inlogt op onze website voordat u de notulen kunt inzien. Dit werkt als volgt; meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!