Indeling jeugdelftallen seizoen 2022-2023

25 juni 9:30  De Technische commissie heeft de indeling van de jeugdelftallen voor het seizoen 2022-2023 rond. Hieronder het resultaat; (vanwege privacy wetgeving zijn alleen de voornamen vermeld)meer »

Aanbieding trainingspakken voor de jeugd

16 juni 21:00  Voor het seizoen 2022-2023 bieden we onze jeugd de mogelijkheid aan om in het trainingspak van vv Woudrichem te trainen en naar wedstrijden te gaan We bieden deze trainingspakken aan voor € 45,- per stuk aan voor onze leden Zaterdagmorgen 18-6 as. zal er bij het tentenkamp staat een kraam staan waar u kunt inschrijven voor het pak Op het jasje komt het embleem van vv Woudrichemmeer »

VV Woudrichem organiseert weer rommelmarkt

16 juni 19:15  Op zaterdag 2 juli as. organiseert VV Woudrichem weer haar traditionele rommelmarkt. Informatie omtrent deze rommelmarkt en het ophalen van spullen voor de rommelmarkt vindt je hieronder.meer »

Zomeravondvoetbal - Indeling & speelschema

24 mei 17:30  Beste leden, De indeling van het zomeravondvoetbal is bekend en we zullen aanstaande donderdag 9 juni van start gaan. We spelen 7 tegen 7, inclusief keeper. Verder nog de volgende mededelingen: - Thuisspelende team draagt de hesjes - Kleedkamers 4, 5 en 6 zijn geopend voor omkleden en/of douchen - In en bij de kleedkamers mag geen alcohol gedronken worden, dit mag uiteraard wel op het terras bij de kantinemeer »

Rommelmarkt

16 mei 12:45  Zaterdag 2 juli 2022 is er weer de jaarlijkse rommelmarkt op ‘t Bolwerk. De opbrengst is elk jaar weer een fijne aanvulling op de kas van de penningmeester van onze club.meer »

2 nieuwe leden van verdienste

1 mei 19:00  Op de algemene ledenvergadering van 11 april jl. zijn door het bestuur een tweetal leden voorgedragen als lid van verdienste. Deze voordragen zijn vervolgens door de aanwezigen op de vergadering unaniem aangenomen. Het betreft; meer »

VV Woudrichem winnaar actie ‘Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen’

20 april 10:45  Recentelijk hebben we jullie, onze leden, gevraagd je stem uit te brengen op onze vereniging in het kader van de actie ‘Verduurzamen Maatschappelijke Gebouwen’ van de Rabobank. Hieraan hebben jullie massaal gevolg gegeven met als prachtig resultaat dat we van de Rabobank te horen hebben gekregen dat we zijn uitgeroepen tot winnaar van deze actie.meer »

In memoriam: Cor Baks

7 april 19:15  We hebben het bericht ontvangen dat helaas ons lid Cor Baks is overleden. Denken we aan Cor dan zien we hem lopen samen met zijn hondje. Bij ons op de vereniging altijd bereid om zwerf afval op te ruimen met zijn knijper. We wensen de familie veel sterkte bij dit verlies. Bestuur en leden VV Woudrichem

Prijsuitreiking Grote Clubactie 2021

22 maart 18:45  Vorige maand zijn de drie verkopers met de meeste loten in het zonnetje gezet in de kantine van onze club. De eerste prijs ging net als vorig jaar naar Noël van Wijk met 223 loten, tweede werd Kyra Tromp met 44 loten, en derde Nick van der Stelt met 40 loten. meer »

Damian Groenevelt keer terug bij v.v. Woudrichem

15 maart 8:00  Damian Groenevelt keert komend seizoen terug op Het Bolwerk. De 26-jarige verdediger trok 2 jaar geleden naar de fusieclub BZC ‘14, maar zal na 2 seizoenen terugkeren in Woudrichem.meer »

Nieuwe clubkrant

11 maart 12:30  De nieuwe stormvogel is uit en is bij onze leden in Woudrichem en Oudendijk al op de deurmat gevallen. Leden van buiten Woudrichem en Oudendijk kunnen een exemplaar in de kantine afhalen. Vanzelfsprekend is de clubkrant ook hier digitaal te lezen.meer »

In Memoriam: Dina Verheij

27 februari 19:30  Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht van het overlijden op 84 jarige leeftijd van Dina Verheij.meer »

Huib Apituley nieuwe trainer Woudrichem 2

23 januari 13:15  We zijn verheugd te kunnen melden we, met ingang van het seizoen 2022/2023 in Huib Apituley een nieuwe trainer hebben gevonden voor ons 2e elftal. We zijn er van overtuigd dat Huib, als Woerkummer, met zijn vele jaren ervaring en altijd gezellige en vlotte babbel, een belangrijke rol gaat vervullen in de weg die we met ons 2e elftal voor ogen hebben. meer »

In memoriam: Joop Worrell

21 januari 20:30  Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht van het overlijden op 83 jarige leeftijd van Joop Worrell.meer »

Winnaars en uitslag Grote Clubactie 2021

28 december 10:15  De uitslag van de Grote Clubactie 2021 is inmiddels bekend! meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!