Datum

2 februari 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

In Papendrecht werd de trainer Munoz ontslagen en was Woudrichem de eerste club die op bezoek kwam. Dat alles was in 2018 waarbij we na een 0 – 1 voorsprong de boot ingingen met 2 – 1. We waren dus gewaarschuwd toen deze tegenstander op 2 februari op bezoek kwam. We zagen in de eerste 45 minuten een rustig Woudrichem waarbij de bal in de achterhoede keurig werd rond gespeeld. Nee Drechtstreek kreeg eigenlijk geen schijn van kans om ons ongerust te maken. Toch kregen we op de tribune geen warm gevoel van het totale plaatje. We kregen zelf maar drie keer een aanvallende kans en dat was veel te weinig om Drechtstreek ongerust te maken. We probeerden enkele keren uit de tweede lijn de keeper te verschalken maar deze gaf geen krimp. Toen we vlak voor rust de rechts back een uithaal gaf naar voren, stond Bori er tussen en kreeg de bal op zijn hoofd. Normaal gesproken niets aan de hand maar nu verdween de bal, met een grote boog, via de binnenkant van de tweede paal in het doel. 0 – 1 direct na rust werd het vlekje van de tegengoal snel weggewerkt. Druk naar voren en via de linkervleugel kwam de bal bij Yoeri die wel raad wist met deze kans en de keeper het nakijken gaf. 1 – 1. We gingen er nu echt even voor zitten want iedereen was er van overtuigd dat we deze tegenstander nu zouden inpakken. Drechtstreek kroop terug op eigen helft en was duidelijk niet voornemens om de vlag te strijken. Op eigen helft opvangen en proberen om met een snelle uitval Woudrichem te verschalken. We deden wel ons best maar zagen geen kans meer om de punten binnen te houden. We kregen wel de kans maar de inzetten voor het doel verdwenen jammerlijk naast.

Komende zaterdag gaan we naar Dordt om EBOH te bestrijden. Zal best een moeilijke opgave worden maar met veel inzet en voldoende druk naar voren moet het probleem opgelost kunnen worden. We gaan het meemaken.