Middelvaart 1 C
4285WS
WOUDRICHEM
tel. 0183-309058

Wat een revanche had moeten worden werd een tegenvaller en dus een nederlaag. We kregen genoeg kansen om de punten thuis te houden maar het ontbrak aan het klein beetje geluk dat je er bij moet hebben. Nadat beide elftallen tijd hadden besteed aan het aftasten was het Bori die vanaf 35 meter op het doel schoot. Hij had de keeper ver voor het doel zien staan en dus een begrijpelijke poging. Jammer de bal ging juist over het doel. Na een half uur is het Swen die op links door komt en hard uithaalt naar de korte hoek. De keeper verwerkt het schot tot hoekschop. Daarna is het BLC dat de aanval zoekt en de linksbuiten, ter Avest, schiet uit de draai raak 0 – 1. We gaan verder en drie minuten later is het Rick die zijn schot op de lat uiteen ziet spatten. De laatste vijf minuten van de eerste helft breken aan en we doen verwoede pogingen om de stand gelijk te trekken. Een knal van Rick wordt door de keeper met zijn vuisten verwerkt en even later is het Tim die de vuisten van de keeper laat trillen. Maar geen doelpunt. Zo gaan we de rust in en we hebben het gevoel dat er wat te halen valt in de tweede helft.

Na 20 minuten in de tweede helft wordt er verdedigend niet goed ingegrepen en komt BLC op 0 – 2. Hierna zie je dat de spelers van BLC er in gaan geloven. Met hand en tand wordt de verdediging geholpen doordat onze jongens worden vast gepakt als men enig gevaar ziet. De overtredingen werden met gele kaarten afgedaan. Als Mike op links snelheid maakt en de verdediging pas ingrijpt als hij binnen de 16 meter is en ten val wordt gebracht, verwacht je de strafschop. De scheidsrechter wilde van niets weten en liet doorspelen. Vanaf de zijlijn kreeg je het gevoel dat de scheidsrechter erg met zichzelf bezig was in plaats van met het spel. We gingen de zaak forceren en ook de laatste man Danny trok mee ten aanval. Zijn uithaal werd eerst door de keeper geblokt en de volgende uithaal belandde op de schoen van een verdediger. Dit had een beter lot verdiend maar dat telt in het voetbal niet. Toch was het Danny die in de extra tijd de stand een draaglijker aanzien gaf door een assist van links hard binnen te werken. 1 – 2

Nu eerst een weekje rust en dan de uitwedstrijd naar OSS. De 2- 3 nederlaag thuis moet voor voldoende motivatie zorgen om een gunstig resultaat te halen.