Middelvaart 1 C
4285WS
WOUDRICHEM
tel. 0183-309058

Het was weer een geweldige start van de wedstrijd. Reeds in de eerste minuut wisten onze mannen een geweldige kans te creëren maar het was zonder resultaat. De bal ging hoog en naast uit de lob van Bory. Het was OSS die het twee minuten later beter deed door een aanval uit de counter, de bal keurig voor het doel brachten en de instormende Witlox wel goed afwerkte en Aljan kansloos liet staan.0 – 1. We speelden deze periode best goed en toen reeds na 8 minuten er binnen de 16 meter een hands werd gemaakt kon Danny uit de strafschop de stand weer gelijk trekken. 1 – 1  De volgende minuten kregen we kansen genoeg om een gunstige ruststand in te gaan. Mike werd de diepte in gestuurd en zag zijn schot op doel over gaan. Ook Dillis kreeg enkele mooie kansen maar ook zijn pogingen gingen over of werden door de keeper verwerkt tot hoekschop. Tot de rust kregen we best een aantal mogelijkheden om de stand in ons voordeel te veranderen.

Dan moet het in de tweede helftgaan gebeuren. Maar dan is een volgende counter van OSS wel raak. Opnieuw een counter over de rechter flank en dan staat Rob van Sonsbeek klaar om af te werken. 1 – 2. De routine van de oudere spelers van OSS laten zien hoe je met de kansen om moet gaan als ze onder de druk uit komen en dan ook nog de 1 – 3 op het score bord laten aantekenen. We blijven de aanval zoeken en met nog tien minuten te gaan ontstaat er een kans in een mêlee van spelers en is het Bory die het laatste tukje geeft en de     2 – 3 op het score bord verschijnt. Ondanks de kansen die er nog voor moeten zorgen dat we een gunstiger uitslag krijgen blijft deze stand staan. Toch moeten we in staat worden geacht om de komende weken de kansen wel te benutten.

Komende week uit naar Gameren. Een sterke tegenstander die fysiek ook goed in elkaar steekt. Geen eenvoudige opgave maar dat kan ook de ommekeer geven. De 12e man gaat met jullie mee en blijven steunen.