Priest, J.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Woudrichem 1

Hoe verder je de competitie ingaat hoe dichterbij de verliespartij komt. Maar dat was afgelopen zaterdag beslist niet te merken. Ondanks het gemis van Dillis de Vries, waren de mannen klaar om de punten naar Woerkum te brengen. Dat het in de eerste tien minuten daar niet op leek zullen we maar voor lief nemen. Het was Capelle die duidelijk aan de bel trok en met enkele gevaarlijke aanvallen de aandacht naar zich toe trok. Gelukkig ontbrak de kracht in de afwerking en staat er altijd nog onze keeper op de juiste plaats. Als de Capelle verdediger in de 23e minuut een overtreding maakt en de scheidsrechter de bal op ongeveer 20 meter van het doel laat leggen voor een directe vrije trap wordt Tim Saaman in stelling gebracht. Middels een sublieme vrije trap wordt de keeper verschalkt en we staan op 0 – 1. Het spel golft nu even nog op en neer en dan laat de verdediging zien dat ze hun mannetje staan.  We zijn in de 33e minuut als Niek Viveen hard uithaalt en de keeper het nakijken geeft. 0 – 2. De combinaties gaan lopen en doe daarbij de diepe pass van Jamy en beide buitenspelers worden bij regelmaat bediend.  Een minuut of vijf na de 0 – 2 is het weer raak. Via rechts wordt de aanval opgezet en Niek laat zijn voorzet op de voet van Bori terecht komen. Een leuke binnen tikker volgt en brengt de stand op 0 – 3. De hoofden van Capelle zakken omlaag met als gevolg dat de scheidsrechter enkele keren de gele kaart moet trekken. Met nog 12 minuten te gaan gaat de keeper van Capelle in de fout met als resultaat dat hij de rode kaart krijgt voor gehouden. Frustratie alom bij Capelle en op de bank hoor je de trainer zeggen, ”Hij laat zijn ploeg zo echt in de steek”. Toch weten de tien van Capelle nog enkele malen gevaarlijk door te komen. In de allerlaatste minuut is het Yoeri Duijzer , steeds sterk aan de bal, die de 0- 4 laat aantekenen. Met een glimlach gaan onze mannen van het veld. Ook deze klus is geklaard.

Nu zaterdag naar Gorinchem, waar SVW op ons wacht. Met hard werken en elkaar de mogelijkheden geven moet ook deze hindernis genomen kunnen worden.