Datum

11 mei 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Deze wedstrijd zullen we niet snel vergeten. Het was een kwestie van weinig geluk hebben of beter gezegd een middag vol van pech hebben. Vanaf het eerste begin zetten we aan en krijgen de overhand. Reeds in de derde minuut een diepe bal op Dillis die van links komt en zijn schuiver via de handen van de keeper over de achterlijn ziet gaan. Bij een overtreding mag Tim de vrije trap nemen en ziet dat de paal succes in de weg staat. Tricht krijgt in de 14e minuut een goeie kans om te scoren maar het is Aljan die redding brengt. Enkele minuten later is het Jamy die vanuit de 2e lijn hard uithaalt en zijn schot op de lat terecht ziet komen. Je weet dat een doelpunt niet uit kan blijven en dus wachten we op dat moment.  Toch is het Tim die een vrije trap op de lat ziet komen  en enige minuten later is het een schuiver van Tim die door de keeper naast het doel wordt getikt. Een minuut later is het Dillis die uithaalt en de bal via de keeper naast ziet gaan. Na een half uur is het Jamy die een diepe pass geeft op Tim en dan dus de lang verwachte doelpunt. 1 – 0.  Met nog 4 minuten te gaan is het Aljan die opnieuw redding brengt en de bal met de handen en de paal naast het doel ziet verdwijnen. In de aller laatste minuut is het Dillis die de bal op de paal ziet belanden.

De tweede helft kan nooit meer zoveel pech brengen a;ls de eerste 45 minuten. Het is Tricht die de tweede helft voortvarend van start gaat. Heel snel gaat de aanval en uit een scrimmage gaat de bal op de paal en ontsnappen we ter nauwer nood aan de 1 – 1. Toch komt deze enkele minuten later toch uit de lucht vallen. Eem cross pass van rechts werd in één keer  door Bransen binnen gewerkt. 1 – 1. Je voelt dat Tricht meer wil en probeert de bakens te verzetten. Na een minuut of 10 in de tweede helft is daar de waarschuwing als de bal via de lat over gaat. In de 80e minuut een snelle counter van Tricht en Hakkert wordt de diepte in gestuurd. Hij ziet kans om de bal met een verre krul om Aljan heen te krijgen en zo is de stand 1 – 2 geworden. Bij ons wordt de druk naar voren opgevoerd en een voorzet van rechts wordt door Corne over gekopt. Als we met nog vier minuten te gaan opnieuw naar voren schuiven zie je dat men niets anders kan doen dan een overtreding maken. We weten ondertussen dat Danny zich hiermee gaat belasten en tot nu toe nog niet heeft gemist. 2 – 2 is een feit en dat wordt ook de eind uitslag. Gelet op de eerste helft hadden we er zeker enkele doelpunten bij moeten maken maar ook dat is voetbal.

Komende zaterdag gaan we naar de Nieuwendijk. Thuis wisten we Altena met 1 – 0 te kloppen. Nu is Altena in de winning mood en dus zal het oppassen geblazen zijn. De verdediging dicht houden en aanvallend hebben we genoeg in huis om de punten veilig te stellen. Dan moet wel iedereen zijn beste beentje voor moeten zetten. Wij gaan mee om aam te moedigen. Bij winst een krat bier van uw redakteur.