Verhoeven, P.L.M.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Woudrichem 1

Een onbekende tegenstander bleek toch bekenden in de ploeg te hebben. Vooraf wisten we dat zij gedurende 21 wedstrijden ongeslagen waren en dus viel er wel iets te verwachten. Bij het zien van de opstelling zag je veel spelers die enkele jaren terug nog bij BVV speelden en dus was een pittige wedstrijd te verwachten. Dat bleek dan ook het geval. Er werd niet alleen gevoetbald maar ook werden spelers geïntimideerd. Dat kan bij een overtreding maar ook mondeling werden spelers aangesproken en bedreigd. Maar tussendoor werd er ook gevoetbald. Het spel golfde in het eerste kwartier op en neer. Toch was het in de 24e minuut dat vanaf links de aanval werd opgezet. Danny v.d. Matten speelt de bal op Tim, die speelde diep op Niek en diens voorzet werd door Dilles bekwaam afgewerkt. 0 – 1. Daarna is het TGG die druk naar voren zet en door een grote verdediging fout komt de speler van TGG vrij voor doel en weet wel raad hiermee. 1 – 1. Al strijdend gaan we zo op de thee af.

In de tweede helft wordt het spel steeds harder en de overtredingen volgen elkaar snel op. Tussen door zien we dat we wel het betere van het spel hebben. Zo krijgt Tim een vrije trap te nemen op links en zijn inzet gaat naar de kruising. Door een geweldige actie van de keeper wordt een doelpunt voorkomen. Met nog een half uur te gaan geeft Niek een hakbal en de inkomende Tim krult de bal naar de verste paal. Weer weet de keeper middels een geweldige reflex een doelpunt te voorkomen.

Hierop wordt de wedstrijd er niet beter op. Je ziet hoe de keeper van TGG bij een voorzet van rechts met de vuist in de nek slaat. Niek gaat croky neer en moet middels verzorging weer op de been worden gebracht. We hebben nog een minuut of acht te gaan als er opnieuw een voorzet van rechts komt en over alles en iedereen heen gaat voor de voeten van Wim Holster. Zijn inzet wordt door Yoeri onderschept en die laat er geen twijfel over bestaan. 1 - 2 . TGG wilde zich nog naast de Woerkummers knokken en bijna had men nog succes gehad toen met nog twee minuten te gaan de bal via de binnenkant paal terug het veld in kwam. In de laatste minuten werd Paul Eerhard nog door TGG in het veld gebracht. De oud spits van BVV hoopte dat hij ondanks zijn blessure de bal op zijn linker mocht nemen. Het was hem niet gegund en zo konden we met drie punten terug keren naar Woudrichem.