SVW _ Woudrichem 1 – 4

SVW _ Woudrichem 1 – 4

SVW 1

4 - 1

Woudrichem 1

Competitie

2e klasse F

Datum

23 oktober 2021 14:30

Scheidsrechter

G.J. de Pater

Accommodatie

Sportpark Molenburg
Kleine Schelluinsekade 5 C
4204TZ
GORINCHEM
tel. 0183-624375

Drechtstreek – Woudrichem 1 - 2

Woudrichem – EBOH   0 - 6

SVW _ Woudrichem 1 – 4

Een paar weken vakantie van  de voetbal en het blijkt dat ik enkele slechte potjes heb gemist, althans dat is wat de uitslagen doen vermoeden. Hoe het spel op het veld was kan ik helaas niets van zeggen uit eigen bevindingen. Wel werd mij duidelijk dat het tegen EBOH het spel van Woudrichem zodanig was dat het leek of men de concentratie niet kon vasthouden. Veel simpele ballen werden bij de tegenstander ingeleverd die dankbaar gebruik maakten van de fouten.

In Gorinchem een wedstrijd waarin men de druk naar voren probeerde vast te houden. Dat speelde SVW precies in de kaart. Zij hadden een snelle voorhoede die dankbaar gebruik maakten van de ruimte achter onze laatste linie. Voeg daarbij dat onze afwerking ernstig tekort schoot. Gelet op het feit dat onze keeper Aljan er niet was en er een jeugdige keeper op doel stond had het een extra motivatie moeten zijn om deze jonge keeper in bescherming te nemen door met een gesloten defensie te gaan spelen.

Komende zaterdag komt Arkel naar het Bolwerk. Altijd een leuke pot voetbal waarbij onze oud trainer Eland de mannen uit Arkel zal aanvuren om de punten te pakken. Met een gesloten verdediging en snelle counters is Arkel door ons een te nemen ploeg. Wij zullen dan wel moeten knokken waarbij aanval de verdediging steun geeft en verdediging gefaseerd mee de aanval zoekt.

We gaan weer als twaalfde man achter onze jongens staan en proberen er op deze manier voor te zorgen dat de punten in Woudrichem blijven. Willen we mee blijven doen in de klasse dan moeten we de komende weken niets meer inleveren maar alle punten mee naar Woerkum nemen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!