21 augustus 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

Peursum – Woudrichem.   2 - 5

Een nuttige oefenwedstrijd tegen een twee klassen lager spelend Peursum. Het eerste begin zien we een Peursum dat zich van zijn beste kant laat zien. Toch is het na 12 minuten reeds een doelpunt dat echter wordt afgekeurd in verband met buitenspel. Toch is daarmee de toon gezet. In de 20e minuut is het Danny S die een steekpass geeft op Bori en deze laat de keeper de bal uit het netje halen. Toch maar goed dat Aljan een minuut later scherp oplet en keurig de bal van de schoen plukt van de inkomende man van Peursum. Na een half uur is het Tim die een vrije trap van buiten de 16 keurig in de rechter hoek zien terecht komen en zo de 0 – 2 op het score bord. Na 35 minuten krijgt Nick v d G het op zijn heupen. Van achteruit gaat hij met de bal aan de voet naar voren. Speelt zich tussen 3 man vrij op de linker vleugel en zet voor. De instormende Dillis pakt de bal op zijn hoofd en laat de keeper voor de derde keer de bal uit het net vissen. In de laatste minuut van de eerste helft is het dan toch Peursum die onze keeper middels een panna het nakijken geeft. 1 – 3

De tweede helft krijg je aan de zijkant de indruk dat er niet meer voluit gegaan wordt maar meer een speels element in het spel komt. In de 52e minuut is het Tim die een actie afrond met een doelpunt. 1 – 4. Als junior van Kleef 7 minuten later de bal binnen tikt is het ook eigenlijk gedaan.  1 – 5. Hierna is de scherpte verdwenen en wordt het niveau 4e klas voetbal. Danny S probeert nog met een hard schot de keeper te verrassen maar dat komt er niet van. In de laatste minuut is het opnieuw Peursum die onze verdediging weet te verschalken en zo de eindstand op 2 – 5 brengt.

Dinsdagavond de voorronde van de Altena cup. Kijken hoe dat gaat.