Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 12

Heikantsebaan 19
5507PJ
VELDHOVEN
tel. 040-2542370

De laatste bekerwedstrijd brengt ons in veldhoven. Nadat we GRC met 2 – 1 hadden terug gewezen en uit tegen VVGZ de zaak op 2 – 2 hadden gehouden moest het nu gaan gebeuren. Gaan we verder in de beker of is het hier weer einde oefening. De eerste helft gaat beginnen een we zien een Woudrichem die druk naar voren zet. Bart krijgt gelijk een kansje en Jamy vanuit de 2e lijn. Danny probeert het vanaf 20 meter en ziet de bal over gaan. Dan neemt RKVVO een aanval over en via een voorzet van links scoort Busser de 1 – 0 Dat is het sein dat we opnieuw de druk op de ketel gaan houden. Bori schiet over en de vrije trap van Tim gaat ook over. Toch komt de 1 – 1 op het score bord als Wilty van 20 hard en droog uithaalt. Stijf in de kruising slaat de bal tegen het net.

De tweede helft is een kwartier oud als Bori en Roy worden vervangen door Mike van Wouwen en Dillis de Vries. Het blijkt dat de lengte van Mike een belangrijke factor wordt. Vanaf rechts plaatst v Wouwen de bal voor het doel en Tim drukt de bal goed en dus 1 – 2. Dan komen er twee minuten waarin we het even kwijt zijn. Uit een hoekschop kopt men de bal binnen 2 – 2 en twee minuten later een foute terugspeel bal die wordt onderschept en zorgt dat we tegen een 3 – 2 achterstand aankijken. Maar met nog 10 minuten te gaan zien we dat Mike de bal doorkopt en Dillis, op snelheid de verdedigers het nakijken geeft en zo de 3 – 3 op laat aantekenen. Nogmaals wordt alles uit de kast gehaald en in de laatste minuten zien we na een scrimmage voor het doel het Yoeri is die de bal binnen tikt en zo de eindstand bepaald op 3 – 4. Een leuke partij voetbal waarin het spannend bleef tot het laatste moment. Hiermee als de nr 1 van de poule door naar de volgende wedstrijd.

We gaan nu in de richting van de competitie en als eerste wedstrijd is het GJS die naar Woerkum komt. Met de inzet en doorzetting vermogen die we in de voorbije weken gezien hebben mogen we leuke wedstrijden tegemoet zien en hopelijk een gunstig resultaat.