Ga samen met V.V. Woudrichem voor glasvezel! - v.v. Woudrichem

Ga samen met V.V. Woudrichem voor glasvezel!

24 juli 2022 11:45

Razendsnel glasvezel internet in Giessen, Rijswijk, Sleeuwijk & Woudrichem is dichterbij dan ooit! Profiteer tot 28 september 2022 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten.

Delta_1.jpg

Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel! Want als 20% zich op tijd aanmeldt, kómt het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk.

Exclusief bij V.V. Woudrichem krijg je bovendien bij jouw aanmelding een cashback van € 25. En wij als vereniging ook nog eens € 50!
Dus wil je gaan voor glasvezel? Meld je aan via V.V. Woudrichem en we profiteren allemaal! Let op: niet alleen voor leden maar ook voor vrienden, bekenden, buren, etc etc!

Meer weten? Klik dan op de volgende link: Delta

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!